PREMIER LEAGUE

Λιντς - Τσέλσι 0-0: Δεν άρεσε σε κανέναν

Μονομαχία μεταξύ Χάβερτς και Άιλινγκ σε ματς της Λιντς με την Τσέλσι για την Premier League
Μονομαχία μεταξύ Χάβερτς και Άιλινγκ σε ματς της Λιντς με την Τσέλσι για την Premier League @ 2021 LEE SMITH/ASSOCIATED PRESS

Λιντς και Τσέλσι έμειναν στο 0-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό. (VIDEO)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λιντς και την Τσέλσι. Μια ισοπαλία που δεν άρεσε σε καμία από τις δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ και μάλιστα κάθε μια είχε από ένα δοκάρι.

Η Τσέλσι απείλησε πρώτη σε παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά αλλά το πλασέ του Χάβερτς δεν ήταν καλό με τον Μελιέρ να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 10' οι "μπλε" άλλαξαν όμορφα τη μπάλα, μπήκαν στην περιοχή και υπήρξε ένα μπέρδεμα στην προσπάθεια των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο σώμα του Γιορέντε, πήρε κατεύθυνση προς την εστία αλλά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους απείλησαν στο 15' όταν ο Ρόμπερτς έκανε το σουτ με τον Μεντί να βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα και να της αλλάζει πορεία, αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και το 0-0 παρέμεινε.

Στο 48' η Τσέλσι θα μπορούσε να κάνει το 0-1 όταν ο Χάβερτς δέχτηκε τη μπάλα εντός περιοχής έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Μελιέρ να διώχνει σε κόρνερ. Ο Μεντί με σπουδαία επέμβαση με το ένα χέρι σε πλασέ του Ραφίνια από το ύψος της περιοχής στο 54' κράτησε και πάλι το 0-0.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέρ, Άγλινγκ, Γιορέντε, Στρούζικ, Αλιόσκι, Φίλιπς, Ραφίνια, Ρόμπερτς, Ντάλας, Χάρισον (64' Κόστα), Μπάμφορντ (35' Μορένο, 79' Κλιχ)

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ, Καντέ, Ζορζίνιο, Ζιγιές (69' Βέρνερ), Μάουντ (79' Χάντσον Οντόι), Πούλισιτς (68' Τζέιμς), Χάβερτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου

Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 1-1 (90+4' Λασέλ / 86' Κλαρκ αυτ. )

Σάββατο 13 Μαρτίου

Λιντς - Τσέλσι 0-0

Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ (17:00)

Έβερτον - Μπέρνλι (19:30)

Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Κυριακή 14 Μαρτίου

Σαουθάμπτον - Μπράιτον (14:00)

Άρσεναλ - Τότεναμ (18:30)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ (21:15(

Δευτέρα 15 Μαρτίου

Γουλβς - Λίβερπουλ (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ⓒ 2021 Lee Smith/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ