CONFERENCE LEAGUE

Λίνκολν - Κοπεγχάγη 0-4: Άνετο πέρασμα και πρωτιά για τους Δανούς

Ο Γιοχάνεσον πανηγυρίζει γκολ της Κοπεγχάγης κόντρα στην Λίνκολν | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιοχάνεσον πανηγυρίζει γκολ της Κοπεγχάγης κόντρα στην Λίνκολν | 25 Νοεμβρίου 2021 @2021 JAVIER FERGO/AP IMAGES

Η Κοπεγχάγη πέρασε άνετα από το Γιβραλτάρ επικρατώντας 4-0 της Λίνκολν και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο, που την στέλνει απευθείας στους "16" του Europa Conference League.

Στα έξι τελευταία ματς του πρωταθλήματός της η Κοπεγχάγη πανηγύρισε μόλις μία νίκη, όμως στο ματς με την Λίνκολν για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League οι πρωταθλητές Δανίας μπήκαν με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί και δεν ήταν διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να αφήσουν το τρίποντο να γλιστρήσει από τα χέρια τους.

Ίσα-ίσα, μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό, πετυχαίνοντας δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Μολις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με συρτό αριστερό σουτ του Γιοχάνεσον μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ στο 7' πήρε τη σκυτάλη ο Λεράγκερ, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά.


Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί η Κοπεγχάγη αφού στο 63' σημείωσε και τρίτο γκολ με το οποίο "κλείδωσε" οριστικά τους τρεις βαθμούς, με τον Μπόβινγκ να δέχεται ασίστ από τον Γιοχάνεσον και να προωθεί τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής (0-3).

Στο 74' ήταν η σειρά του Χόελουντ να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του, με τον Μάριο Οικονόμου να μπαίνει αλλαγή στο 76' ως τελευταία αλλαγή για τους Δανούς και το φινάλε να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν όχι μόνο τη νίκη αλλά και την πρωτιά στον όμιλό τους (χάρη στο 0-0 στο Σλόβαν - ΠΑΟΚ) που τους στέλνει αυτόματα στους "16" του Europa Conference League.

ΛΙΝΚΟΛΝ: Κόλινγκ, Γουάισμαν, Λόπες, Τσιπολίνα, Τοσκάνο, Τορίλα (78' Πίκοκ), Ρόσα, Γουόκερ (78' Άνον), Μπρίτο (61' Γιαχάγια), Γκόμεζ (61' Όκραν), Καραλέρο (43' Ρόναν)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Άνκερσεν (64' Κρίστενσεν), Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν (76' Οικονόμου), Κρίστιανσεν (72' Μπένγκστον), Γιοχάνεσον, Λεράγκερ (64' Χόελουντ), Στάγκε, Μπιελ, Χάραλντσον, Μπόβινγκ (72' Χάαρμπο)

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου:

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ