ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίνγκαρντ: Επέστρεψε μετά από 10 μήνες στα γήπεδα

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ κατά την παρουσίασή του από την FC Seoul | 8 Φεβρουαρίου 2024
Ο Τζέσε Λίνγκαρντ κατά την παρουσίασή του από την FC Seoul | 8 Φεβρουαρίου 2024 @2024 AHN YOUNG-JOON/AP IMAGES

Μετά από δέκα μήνες αγωνιστικής απραξίας ο Τζέσε Λίνγκαρντ ξαναπάτησε χορτάρι για να πάρει μέρος σε επίσημο παιχνίδι, μπαίνοντας αλλαγή στο 77ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα της FC Seoul απέναντι στην Γκουανγκζού.

Το φινάλε της περασμένης σεζόν βρήκε τον Τζέσε Λίνγκαρντ να αποχωρεί από την Νότιγχαμ και ακολούθησε ένα δύσκολο διάστημα για εκείνον, αφού αν και είχε προτάσεις από πολλές ομάδες από διάφορα μέρη του κόσμου, δεν υπήρχε συμφωνία και παρέμενε στο ταμείο ανεργίας.

Τελικά, τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε το πολυπόθητο deal αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την FC Seoul για 2+1 χρόνια (με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ), με τον 31χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό να μετακομίζει στην Νότια Κορέα και να κάνει ευχές για ένα restart στην καριέρα του.

Το πρώτο βήμα έγινε το Σάββατο (02/03) όταν μπήκε αλλαγή στο 77ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Γκουανγκζού, με τον Λίνγκαρντ να αποδοκιμάζεται από οπαδούς των γηπεδούχων αλλά τον ίδιο να μη δίνει μεγάλη σημασία έχοντας στο μυαλό του πως έπειτα από 10 μήνες πήρε ξανά μέρος σε επίσημη αναμέτρηση.

"Ευλογημένος και ευγνώμων που είμαι εκ νέου στο γήπεδο κάνοντας αυτό που αγαπώ τόσο πολύ", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Λίνγκαρντ, με την αμέσως προηγούμενη εμφάνισή του να καταγράφεται στις 16 Απριλίου 2023, σε ματς της Νότιγχαμ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτενετ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ