ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λημνιός: "Αν δεν κερδίζαμε το Κόσοβο, θα κάναμε δύο βήματα πίσω"

Ο Λημνιός στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο
Ο Λημνιός στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Λημνιός τόνισε μετά το τρίποντο της Ελλάδας επί του Κοσόβου τη σημασία για τη νίκη της Εθνικής στο δεύτερο παιχνίδι στο Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 1-0 του Κοσόβου και έκανε το 2/2 στο Nations League. Ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, στάθηκε με τις δηλώσεις του στην αξία αυτής της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λημνιού:

Για την εμφάνισή του: "Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερό μου παιχνίδι. Επιθετικά και αμυντικά έπαιξα καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παίξαμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένα. Είχαμε ομιλία στο ξενοδοχείο πριν από το ματς. Είπαμε ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, αν δεν παίρναμε το ματς με το Κόσοβο θα κάναμε δύο βήματα πίσω. Δίκαια κερδίσαμε, κοιτάμε το επόμενο ματς.

Είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν κοιτάζω τα νούμερα, κοιτάζω η ομάδα να κερδίζει. Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο".

Για το γεγονός ότι θα παίξει στην γενέτειρά του στον Βόλο: "Είμαι χαρούμενος, έχω κάνει το 2/2. Είμαι αποφασισμένος που θα παίξω στην πόλη μου. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε να πάρουμε έξι βαθμούς".

Στον ALPHA ανέφερε επίσης: "Το έζησα έντονα, ήταν δύσκολο παιχνίδι, το καταλάβαμε στα πρώτα 15-20 λεπτά. Μετά κυριαρχήσαμε και ιδίως μετά την κόκκινη κάρτα είχαμε τις ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα

Το να παίζει η αντίπαλη ομάδα με δέκα παίκτες είναι κάτι καλό για εμάς. Πιστεύω πως αυτά που ζήτησε ο προπονητής μου τα έκανα και με το παραπάνω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ