ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Λίλα: "Εμείς θα προκριθούμε"

Λίλα: "Εμείς θα προκριθούμε"
ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντι Λίλα εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα περάσει στον επόμενο γύρο του Europa League. Τι δήλωσαν μετά τον θρίαμβο επί της Οντ οι Γιάκος, Μιχαήλ, Πασχαλάκης, Κοζορώνης.

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα εφέτος σύμφωνα με τον Άντι Λίλα. Ο Αλβανός χαφ της ομάδας της Ηπείρου ανέφερε μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Οντ Γκρένλαντ:

«Έχουμε καλή ομάδα. Το πρώτο για εμάς είναι το μηδέν πίσω. Στο άλλο παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα προκριθούμε στον άλλο γύρο και θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος. Αξίζουν πολλά για τα Ιωάννινα. Για εμένα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας μου (σ.σ και λόγω Euro). Στην ρεβάνς πάλι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και να πάμε καλά. Όλα τα κοιτάμε βήμα-βήμα. Να πω και για τον κόσμο ότι ήταν φανταστικός σήμερα. Αξίζει συγχαρητήρια».

Ο επιθετικός του ΠΑΣ, Ευριπίδης Γιάκος, ανέφερε: «Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα. Το περιμέναμε πως και πως και συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι αφού πρέπει να περάσουμε. Βέβαια είναι σημαντικό το 3-0 και η πόλη ζει το όνειρο. Μακάρι να προκριθούμε και να έρθουν ακόμη καλύτερες στιγμές στο γήπεδο αυτό. Από το ζέσταμα είδαμε τον κόσμο μέσα και παίξαμε και γι' αυτούς. Βοήθησαν στην νίκη».

Ο αρχηγός της ομάδας των Ιωαννίνων, Αλέξης Μιχαήλ, δήλωσε: «Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι θα μείνει χαραγμένο για πολλά χρόνια στη μνήμη μου. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ήμουν τυχερός που πέτυχα το πρώτο γκολ της ομάδας. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δούμε τι θα γίνει. Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη σε δύο μαμάδες. Στη μητέρα μου και στη σύζυγό μου».

Ο γκολκίπερ Αλέξανδρος Πασχαλάκης υποστήριξε: «Αυτό που συζητάγαμε μέχρι χθες είναι ο κάθενας να προσπαθήσει να κάνει τα ατομικά του χαρακτηριστικά όσο καλύτερα μπορεί στο γήπεδο, δηλαδή να βγάλει όσο καλύτερα μπορεί τις οδηγίες του προπονητή γιατί το χρονικό περιθώριο που είχαμε στην προετοιμασία ήταν πολύ μικρό και πριν το παιχνίδι λέγαμε ότι δε μας έφτανε. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι στις οδηγίες του προπονητή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Βάσει δουλειάς το τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας μέχρι και χθες το βράδυ, ρίξαμε πάρα πολύ δουλειά με τα παιδιά σαν οικογένεια κι αυτό είναι που μετράει».

Ο Βαλάντης Κοζορώνης τόνισε: «Ο κ. Πετράκης είναι πάρα πολύ καλός στο να διαβάσει ένα παιχνίδι και μας δουλεύει πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, είναι σαν καθηγητής γιατί μας δίνει τις οδηγίες που πρέπει. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλά οργανωμένη ειδικά στην άμυνα. Φύγαμε πέντε-έξι φορές με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, κάναμε τρία γκολ. Το σημαντικότερο ήταν πως εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε σε μία χώρα που έχει διαφορετικό κλίμα. Έχουμε όλη τη βδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε και να πάμε στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ