CHAMPIONS LEAGUE

Λιλ - Σεβίλλη 0-0: Αλληλεξουδετέρωση προς όφελος της Ζάλτσμπουργκ

Ο Ρεϊνίλντο Μανταβά της Λιλ μονομαχεί με τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρεϊνίλντο Μανταβά της Λιλ μονομαχεί με τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Πιερ Μορουά", Λιλ | Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Λιλ και Σεβίλλη δεν βρήκαν γκολ στο "Πιερ Μορουά" για τον 7ο όμιλο του Champions League και έμειναν αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Ζάλτσμπουργκ.

Λιλ και Σεβίλλη τα έδωσαν όλα στο Πιερ Μορουά", όμως δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0-0 για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League, αποτέλεσμα που ευνοεί τη Ζάλτσμπουργκ η οποία ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Ο αγώνας δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός, αφού οι δύο ομάδες για μεγάλο διάστημα φοβήθηκαν η μία την άλλη. Η Σεβίλλη προσπάθησε να πάρει τα ηνία, παίζοντας με ένα ανορθόδοξο 4-2-3-1 σε σχέση με το σύνηθες 4-3-3 και τον Λούκας Οκάμπος στην κορυφή. Οι Γάλλοι περιορίστηκαν στην άμυνα, όμως όταν βρήκαν την ευκαιρία από λάθος των Ανδαλουσιάνων, παραλίγο να ανοίξουν το σκορ.

Τα εκατέρωθεν λάθη ήταν η βασική πηγή παραγωγής δράσης στον αγώνα. Ο Ίβο Γκρμπιτς είχε περισσότερη δουλειά πάντως, όμως κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν 11 τελικές. Αυτό διότι οι περισσότερες ήταν άστοχες και ο Κροάτης τερματοφύλακας τελικά χρειάστηκε σε τέσσερις περιπτώσεις.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Τζαλό, Φόντε, Ρεϊνίλδο, Σάντσες (71' Ικονέ), Αντρέ, Ονανά (71' Ξέκα), Μπαμπά, Ντέιβιντ (82' Γουεά), Γιλμάζ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κάρλος, Ρέκικ (57' Χορδάν), Ακούνια (65' Αουγκούστινσον), Τόρες (64' Γκόμες), Φερνάντο, Ντιλέινι, Σούσο (74' Ράκιτιτς), Μιρ, Οκάμπος (74' Λαμέλα)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ