LIGUE 1

Λιλ - Παρί 1-7: Σόου από Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί πανηγυρίζει γκολ με τον Νεϊμάρ κόντρα στη Ναντ για το Trophée des Champions 2022 στο "Μπλούμφιλντ", Τελ Αβίβ | Κυριακή 31 Ιουλίου 2022
Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί πανηγυρίζει γκολ με τον Νεϊμάρ κόντρα στη Ναντ για το Trophée des Champions 2022 στο "Μπλούμφιλντ", Τελ Αβίβ | Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 © 2022 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί χρειάστηκε μόλις 8'' για να ανοίξει το σκορ κόντρα στη Λιλ και το τελικό 7-1 στο "Πιερ Μορουά" έμοιαζε αναπόφευκτο.

Οκτώ δευτερόλεπτα. Αυτός ήταν ο χρόνος που χρειάστηκαν οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ για να συνδυαστούν και ο Γάλλος να σημειώσει το γρηγορότερο γκολ από το σεζόν 2006-2007, όταν η Opta άρχισε να καλύπτει τη Ligue 1. Το τελικό 7-1 της Παρί στο "Πιερ Μορουά" επί της Λιλ έμοιαζε φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, με τους δύο επιθετικούς των πρωταθλητών μαζί με τον Νεϊμάρ να δίνουν σόου.

Ο τελικός απολογισμός του Εμπαπέ ήταν τρία γκολ, του Νεϊμάρ δύο γκολ και δύο ασίστ και του Μέσι ένα γκολ και μία ασίστ, με τον Ασράφ Χακιμί να σημειώνει το γκολ που... περίσσεψε και τον Νούνο Μέντες να δίνει κι αυτός μία ασίστ.

Ο δείκτης των γκολ στην έφτασε στο 4-0 και ο καταιγισμός συνεχίστηκε και στο 2ο μέρος, με τους "λιλουά" να μειώνουν στο 54' με τον Ζονατάν Μπαμπά.

Η επιστροφή του Κριστόφ Γκαλτιέ στο γήπεδο όπου σήκωσε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια ήταν θριαμβευτική και διατηρεί την Παρί επικεφαλής στο βαθμολογικό πίνακα και χωρίς αντίπαλο στην εκκίνηση της σεζόν.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ