LIGUE 1

Ligue 1: Οπαδοί της Μαρσέιγ αποθέωσαν τους παίκτες στην επιστροφή τους στην Μασσαλία μετά το επεισοδιακό ματς με την Νις

Στιγμιότυπο από την υποδοχή που επεφύλαξαν στους παίκτες της Μαρσέιγ οπαδοί της ομάδας μετά τον επεισοδιακό αγώνα πρωταθλήματος με την Νις
Στιγμιότυπο από την υποδοχή που επεφύλαξαν στους παίκτες της Μαρσέιγ οπαδοί της ομάδας μετά τον επεισοδιακό αγώνα πρωταθλήματος με την Νις PRINT SCREEN YOUTUBE

Λίγες ώρες μετά τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Νις - Μαρσέιγ τα οποία οδήγησαν στην πρόωρη λήξη του αγώνα στο 75ο λεπτό, οι παίκτες της Ολιμπίκ αποθεώθηκαν από οπαδούς της ομάδας τους κατά την επιστροφή της αποστολής στην Μασσαλία.

Αίμα και άμμος. Αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τίτλος για να περιγράψει κάποιος με λίγα λόγια αυτά που συνέβησαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης Νις - Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ το ματς.

Κάποια από τα μπουκάλια που έπεσαν από την κερκίδα των ultras των γηπεδούχων επιστράφησαν από τους παίκτες του Σαμπαόλι, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου και οι διαιτητές να δώσουν εντολή στις ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ωστόσο, όταν πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς και να ολοκληρωθεί για να μην υπάρξει το απόλυτο φιάσκο, η Μαρσέιγ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της: οι άνθρωποί της ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν λάβει διαβεβαιώσεις για την ασφάλειάς τους και δεν βγήκαν ποτέ στο χορτάρι, με το ματς να κατακυρώνεται ουσιαστικά στην Νις με 3-0 και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στις δικαστικές αίθουσες για το τρίτο ημίχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η απόφαση πάντως της διοίκησης της Μαρσέιγ να μην παίξει η ομάδα το υπόλοιπο του αγώνα, με δεδομένο πως είχαν τραυματιστεί 3 παίκτες της (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες που τους δείχνουν με μώλωπες στο λαιμό) συμβάδιζε με τα θέλω τω οπαδώς της ομάδας και αυτό φάνηκε λίγη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα κατά την επιστροφή της αποστολής της Μαρσέιγ από την Νίκαια, με αρκετούς φίλους των Μαρσεγέζων να περιμένουν καρτερικά το πούλμαν και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του Σαμπαόλι, με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα να δημιουργούν μία καθόλα εκρηκτική ατμόσφαιρα.

TAGS LIGUE 1 ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ