ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Λύγισε” με την κίνηση του Κασίγιας

Οι παίκτες της εθνικής Ισπανίας γνώρισαν την αποθέωση από τους φαν τους στην Ουάσινγκτον και ο Ίκερ Κασίγιας πρωταγωνίστησε σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό.

Κάποιοι άνθρωποι στάθηκαν τυχεροί στη ζωή τους και απολαμβάνουν πράγματα που για τους πολλούς δεν θεωρούνται καθόλου δεδομένα. Ειδικά, δε, η ζωή των ποδοσφαιριστών και δη εκείνων που βρίσκονται στον… αφρό, φαντάζει ονειρική για μεγάλη μερίδα συνανθρώπων τους που ούτε τα χρήματά τους βγάζουν, ούτε την αναγνωρισιμότητά τους έχουν.

Ο Ίκερ Κασίγιας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αν και τίποτα δεν του χαρίστηκε. Δούλεψε σκληρά και επίμονα, καλλιέργησε το φυσικό του ταλέντο και έγινε ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ στον κόσμο. Αποτελεί μάλιστα αντικείμενο λατρείας για πολύ κόσμο και στην Ουάσινγκτον έζησε για τα καλά την αγάπη προς το πρόσωπό του, εκεί που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ η εθνική Ισπανίας.

Μάλιστα, έδειξε την καλή και ευαίσθητη πλευρά του προς έναν άνθρωπο που δεν είχε την δική του τύχη και είναι αναγκασμένος να περνάει την ζωή του σε αναπηρικό καροτσάκι. Έτσι, λοιπόν, η αδελφή του θέλησε να του προσφέρει μια στιγμή χαράς, παίρνοντας από τον ίδιο τον Κασίγιας μια αυθεντική του φανέλα.

Ο “Άγιος Ίκερ” δεν της χάλασε το χατίρι και η ίδια δάκρυσε για το γεγονός ότι ο αδελφός της θα είχε αυτό που τόσο πολύ ήθελε. “Είναι για τον αδελφό μου. Είναι σε αναπηρική καρέκλα”, είπε συγκινημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ