Λεβερκούζεν: Με απίστευτη εμφάνιση Γκονσάλβες, η Κ20 της Φλαμένγκο διέσυρε τις ασπιρίνες στο ντεμπούτο του Τεν Χαχ

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν συνδυάστηκε με συντριβή για την ομάδα του, με τις ασπιρίνες να χάνουν με 5-1 από την Κ20 της Φλαμένγκο στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Το πρώτο παιχνίδι του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Λεβερκούζεν ήρθε το βράδυ της Παρασκευής (18/7) στο Estadio da Gavea του Ρίο Ντε Τζανέιρο και το αποτέλεσμα ήταν… τραυματικό για τον Ολλανδό.
Και αυτό γιατί διασύρθηκε με 5-0 από την Κ20 της Φλαμένγκο (παρατάχτηκε με μόλις τέσσερις επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και με την πρώτη ομάδα), με τις ασπιρίνες να βρίσκονται μάλιστα πίσω στο σκορ με 4-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Σημειώνεται πως σε αυτό το ματς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ο Ματέους Γκονσάλβες που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού, με τον 19χρονο να σκοράρει δις για τους Βραζιλιάνους, στο 10ο και στο 39ο λεπτό.
Όλο το φιλικό της Κ20 της Φλαμένγκο με τη Λεβερκούζεν. Στο 19:10 η μαγική ενέργεια του Ματέους Γκονσάλβες που έφερε το 2-0 με αυτογκόλ και στο 48:12 το γκολ του με κεφαλιά για το 3-0.