ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι: "Μ@λ@κίες όσα έλεγαν, η φυγή μου από την Μπάγερν δεν είχε σχέση με τον Χάλαντ"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 20 Ιουλίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ποζάρει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 20 Ιουλίου 2022 @2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Λίγο καιρό μετά από τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι "απασφάλισε", τονίζοντας πως δεν ήθελε να αποχωρήσει από την Μπάγερν λόγω του ενδιαφέροντός της για τον Έρλινγκ Χάλαντ όπως ισχυρίστηκαν άνθρωποι των Βαυαρών.

Επί οκτώ συναπτά έτη ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν η κολώνα της Μπάγερν στη γραμμή κρούσης και ο άνθρωπος πάνω στον οποίο βασίστηκε μεγάλο μέρος τους οικοδομήματος και της αυτοκρατορίας που έχτισε την τελευταία δεκαετία στην Γερμανία, ωστόσο τώρα έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Ναι μεν οι Βαυαροί δέχτηκαν τελικά την πρόταση της Μπαρτσελόνα (ύψους 50.000.000 ευρώ) και άναψαν το πράσινο φως για την παραχώρησή του, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό τράβηξαν αρκετές φορές το σχοινί ενώ είπαν και κάποια πράγματα που δεν άρεσαν καθόλου στον 34χρονο Πολωνό φορ.

Όπως για παράδειγμα για τις τάσεις φυγής του "Λέβα" που εκδηλώθηκαν μετά από την προσπάθεια απόκτησης του Έρλινγκ Χάλαντ, με τον "Λέβα" να παραχωρεί συνέντευξη στο ESPN και να επιχειρεί να βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους.

"Η αποχώρησή μου δεν έχει καμία σχέση με τον Χάλαντ. Η αλήθεια είναι πιο σημαντική, ακόμη κι όταν κάτι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για το τι ακριβώς συνέβη.

Αλλά αν το ερώτημα είναι για το αν η απόφασή μου να φύγω οφείλεται στο ενδεχόμενο να πήγαινε στη Μπάγερν Μονάχου, τότε όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μου είπαν την αλήθεια. Για μένα είναι πάντα σημαντικό να είμαι σαφής, να παραμείνω αληθινός και ίσως για λίγους ανθρώπους αυτό ήταν το πρόβλημα.

Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωσα και είδα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να φύγω από την Μπάγερν και να ενταχθώ στην Μπαρτσελόνα", τόνισε μεταξύ άλλων για να προσθέσει με νόημα:

"Όσο συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες πριν φύγω από την Μπάγερν Μονάχου, σαφώς και ήταν μέρος της πολιτικής τους.

Ο σύλλογος προσπάθησε να βρει ένα επιχείρημα για το λόγο που μπορεί να με πουλήσει σε άλλη ομάδα, ήταν δύσκολο να το εξηγήσουν στους φιλάθλους. Είπαν πολλές μ@λ@κιες για εμένα, αλλά στο τέλος ήξερα ότι οι οπαδοί ακόμη και τώρα με στηρίζουν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ