LA LIGA

Λεβάντε - Ουέσκα 0-2: Σούπερ άλμα στη μάχη της παραμονής, τραυματίστηκε ο Σιόβας

Ο Ράφα Μιρ σκοράρει με την Ουέσκα απέναντι στην Λεβάντε
Ο Ράφα Μιρ σκοράρει με την Ουέσκα απέναντι στην Λεβάντε PRINT SCREEN GLOMEX

Η Ουέσκα πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Λεβάντε που όχι μόνο την ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας αλλά την έφερε και σε απόσταση αναπνοής από τη γραμμή της σωτηρίας. Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 43' ο Σιόβας.

Μετά από 4 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες - 2 ήττες σε αυτό το διάστημα) η Ουέσκα μπήκε στην τελική ευθεία των 10 τελευταίων αγωνιστικών της La Liga με ενισχυμένο το ένστικτο της επιβίωσης και επιβλήθηκε 2-0 της Λεβάντε στο "Ciudad de Valencia" το βράδυ της Παρασκευής (2/4).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πατσέτα δεν ήταν άλλος από τον πρώτο σκόρερ της στο φετινό πρωτάθλημα, Ράφα Μιρ, καθώς έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι με τα δύο γκολ που σημείωσε, ένα σε κάθε ημίχρονο, φτάνοντας τα 13 συνολικά από την έναρξη της σεζόν.

Στο 15ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φερέιρο από τα δεξιά και με αριστερό πλασέ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε τον Αϊτόρ για το 1-0 ενώ στο 64' δέχτηκε ωραία κάθετη πάσα του Σεοάνε και άφησε άγαλμα τον κίπερ των γηπεδούχων, με υπέροχη λόμπα με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την οποία έγραψε το τελικό σκορ.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Σιόβας ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Αραγωνίας αλλά χρειάστηκε να αντικατασταθεί στο 43', μετά από τράβηγμα που ένιωσε σε προσπάθεια να κόψει τη μπάλα σταματώντας αντίπαλό του.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αϊτόρ, Σον (59' Γκόμεθ), Βέζο, Ντουάρτε (70' Μάλσα), Κλερκ, Ντε Φρούτος, Ραντόγια (79' Ντουκουρέ), Ρομπέρ, Ροτσίνα, Μαρτί (79' Λεόν), Μοράλες (71' Μπάρντι)

ΟΥΕΣΚΑ: Φερνάντεθ, Ινσούα, Πουλίδο, Σιόβας (43' Βάβρο), Μαφέο (64' Λόπεθ), Φερέιρο (73' Ρίκο), Μοσκέρα (74' Ντουμπιά), Σεοάνε, Γκαλάν, Ραμίρες (63' Εσκρίτσε), Μιρ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 2 Απριλίου

Λεβάντε - Ουέσκα 0-2 (15' 54' Μιρ)

Σάββατο 3 Απριλίου

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ (15:00)

Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ (17:00)

Οσασούνα - Χετάφε (19:30)

Κυριακή 4 Απριλίου

Αλαβές - Θέλτα (15:00)

Έλτσε - Μπέτις (17:15)

Κάντιθ - Βαλένθια (19:30)

Σεβίλλη - Ατλέτικο (22:00)

Δευτέρα 5 Απριλίου

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ