LA LIGA

Λεβάντε - Ατλέτικο 1-1: Στραβοπάτησε, αλλά στο +6 από τη Ρεάλ

Ο Μάρκος Γιορέντε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Θέλτα στο Γουάντα Μετροπολιτάνο για τη La Liga.
Ο Μάρκος Γιορέντε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Θέλτα © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Λεβάντε και η Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν ισόπαλες 1-1, με τους κολτσονέρος που βρίσκονται στην κορυφή να έχουν διαφορά έξι πόντων από τη δεύτερη Ρεάλ με αγωνιστική λιγότερη.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λεβάντε και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της La Liga. Η ομάδα του Τσιμεόνε στραβοπάτησε μεν αφού έμεινε στο 1-1, αλλά η διαφορά της από τη δεύτερη Ρεάλ είναι στο +6, καθώς μετράει 55 πόντους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Λεβάντε έφυγε γρήγορα στην επίθεση, ο Ντε Φρούτος τροφοδότησε τον Μπαρντί στην περιοχή, ο οποίος με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Οι κολτσονέρος, ωστόσο, κατάφεραν να βρουν απάντηση για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 37ο λεπτό, ο Μάρκος Γιορέντε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κάπου ακούμπησε για να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Λεβάντε και κάπως έτσι έγινε το 1-1.

Στο 48' η Ατλέτικο έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Σουάρες σούταρε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, με τον Κορέα να παίρνει το ριμπάουντ, αλλά να αστοχεί σχεδόν σε κενή εστία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης είχε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς το τέρμα του Φερνάντες και το 1-1 παρέμεινε. Ωστόσο, η Λεβάντε είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 88', αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Κλερκ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντες, Κλερκ, Πιέρ, Ποστίγκο, Μιραμόν, Χοσέ Λουίς Μοράλες (70' Γκόμες), Μάλσα, Ραντόγια (46' Ντουάρτε), Ντε Φρούτος (82' Σον), Μπαρντί (86' Ροτσίνα), Μαρτί (82' Βέσο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτσ, Χιμένες, Χερμόσο, Κόκε (81' Τορέιρα), Βρσάλικο (46' Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Σαούλ, Καράσκο (66' Φέλιξ), Κορέα (81' Βιτόλο), Σουάρες

Photo credits: © 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ