ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας

Λεβαδειακός: Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του Λεβαδειακού σε αγώνα της Super League 2 INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Λεβαδειακού ο Νίκος Νιόπλιας, καθώς το πρωί της Δευτέρας (18/12) η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του ψάχνει από το πρωί της Δευτέρας (18/12) ο Λεβαδειακός, καθώς ο σύλλογος της Βοιωτίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια ύστερα από 5,5 μήνες.

Ο 58χρονος Έλληνας προπονητής πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα σε 15 αγώνες, με απολογισμό 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και -μόλις- 1 ήττα.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 2 με 26 πόντους και στο -1 από την πρώτη Λάρισα, η οποία, ωστόσο, έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Φαβορί για την ανάληψη της θέσης είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Β΄, Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του συλλόγου με τον προπονητή της ομάδας κ.Νίκο Νιόπλια, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεχώρισε για το ήθος του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ