ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Τέλος ο Αντωνίου

Ο Σωτήρης Αντωνίου
Ο Σωτήρης Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Αντωνίου εξαιτίας της μέτριας πορείας στη Super League 2.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού αποτελεί ο Σωτήρης Αντωνίου. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 45χρονο προπονητή εξαιτίας της μέτριας πορείας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ύστερα από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός είναι στην τρίτη θέση με 17 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα, με τους Ιωνικό και Εργοτέλη να είναι στη δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα με 18 και 19 βαθμούς αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση:

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μεταξύ της Διοίκησης της ομάδας και του κ. Αντωνίου αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ.Αντωνίου και τον συνεργάτη του κ.Προβίδα για το ήθος και τον επαγγελματισμό που έδειξαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους σταδιοδρομία. Η «πόρτα» της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ