STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν λόγω αστοχίας και δυνατού αέρα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας με τον Δημήτρη Κολοβό σε μονομαχία
Ο Γιάννης Γιαννιώτας με τον Δημήτρη Κολοβό σε μονομαχία INTIME

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός κόλλησαν στο "μηδέν", δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις με ελαφρώς ανώτερους τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι διεξήχθη με δυνατό αέρα, ο οποίος στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών.

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στη Λιβαδειά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς έγιναν λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν λόγω αστοχίας και δυνατού αέρα
SPORT24

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα, ο οποίος επηρέαζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όμως ο Γκρατερόλ όταν χρειάστηκε ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους 14 βαθμούς, αλλά περιμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 28 βαθμούς και έχει απειροελάχιστες ελπίδες για την είσοδο στα playoffs (έχει υπέρ του την ισοβαθμία με τον Άρη και θέλει τρεις ήττες των κίτρινων).

Το ματς

Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο τα καρέ του Γκράτερολ.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ, όμως αντιμετώπισε προβλήματα λόγω του αέρα. Η εκτέλεση φάουλ του Βρακά στο 3' πήγε ψηλά, ενώ η ωραία προσπάθεια του Σακό είχε απάντηση από τον Γκράτερολ στο 5'.

Την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες του Βρακά στο 21' και του Σακό στο 26'. Ο Παναιτωλικός είχε μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 38'. Ο Ντουάρτε έκανε το γέμισμα στον Καρέλη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και έκανε το σουτ, αλλά ο Γκροφ τον σταμάτησε.

Το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις και στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο μέρος, με τις τελικές των Κολοβού και Ντουάρτε στο 48' και το 51' να μη βρίσκουν στόχο. Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο να πετύχει γκολ από σπόντα. Ο Παναγιώτου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά έπειτα από κόντρα που έβαλε αμυνόμενος του Λεβαδειακού και ο Γκράτερολ με ωραία επέμβαση απομάκρυνε.

Οι δύο προπονητές άρχισαν να κάνουν κινήσεις από τους πάγκους στο τελευταίο ημίωρο του ματς, στην προσπάθειά τους να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα αλλά ανεπιτυχώς, μιας και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ στις δύο εστίες. Ο Σακό με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 84' έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στην τελευταία φάση του ματς, ο Παναγιώτου έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν λόγω αστοχίας και δυνατού αέρα
SPORT24


Λεβαδειακός: Γκροφ, Παζ Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας (69' Σκβάρκα), Παναγιώτου, Γιαννιώτας (80' Συμελίδης), Σάκο (74' Δούμτσιος).

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80' Μπουζούκης), Ντουάρτε, Σενγκέλια (63' Χουάνπι), Καρέλης (79' Πέδρο).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ