ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός, μεταγραφές: Πήρε τον Πολωνό γκολκίπερ Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι

Ο Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι κατά την ανακοίνωση του από τον Λεβαδειακό
Ο Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι κατά την ανακοίνωση του από τον Λεβαδειακό PRINT SCREEN LEVADIAKOSFC

Μεταγραφική ενίσχυση στα γκολπόστ για τον Λεβαδειακό ο οποίος στη διάρκεια της Τρίτης (16/8) έκανε γνωστή την απόκτηση του 33χρονου πολωνού τερματοφύλακα Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι.

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Λεβαδειακό ο οποίος ενισχύθηκε κάτω από τα γκολπόστ καθώς στη διάρκεια της Τρίτης (16/8) έκανε γνωστή την απόκτηση του 33χρονου πολωνού τερματοφύλακα Γκρεγκόρζ Σαντομιέρσκι.

Ο Σαντομιέρσκι έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες στο παρελθόν ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Ρουμανία, Κροατία και Πολωνία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

'"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Grzegorz Sandomierski.

Ο 33χρονος Πολωνός τερματοφύλακας εχει παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πρώτα περάσει και από τις U21 και U19 αυτής.

Έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα Ρουμανίας τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 με την Κλουζ, ένα Πρωτάθλημα Κροατίας τη σεζόν 2013-2014 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένα Κύπελλο Πολωνίας τη σεζόν 2009-2010 με τη Γιαγκελόνια, καθώς και δύο Σούπερ Καπ Πολωνίας τη σεζόν 2010-2011 με την ίδια ομάδα και τη σεζόν 2014-2015 με τη Ζαβίσα Μπίντγκοστς.

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Γκούρνικ Ζάμπζε, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο 20 φορές".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ