ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός, μεταγραφές: Πήρε τον Μπαΐροβιτς από τον Πανσερραϊκό

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τον Μπαϊροβιτς
Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για τον Μπαϊροβιτς PRINT SCREEN

Την τέταρτη μεταγραφή του μετά τους Κωστή, Γκεζάλι και Κόστα ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός που πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς που έπαιζε στο πρώτο μισό της σεζόν στον Πανσερραϊκό.

Μια ακόμη μεταγραφή, την τέταρτη στη σεζόν του Ιανουαρίου, που διανύουμε ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός με τους Βοιωτούς να προσπαθούν να ενισχυθούν και άλλο ενόψει της μάχης που δίνουν για άνοδο στην Super League.

Μετά τους Κωστή, Γκεζάλι και Κόστα που είχαν ήδη ενταχθεί στο σύλλογο οι Βοιωτοί έκαναν γνωστή και ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντμίρ Μπαΐροβιτς ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν μέλος του Πανσερραϊκού. Ο Σουηδός επιθετικός ο οποίος είχε έντεκα συμμετοχές μέχρι τώρα υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφή, τον 28χρονο Σουηδό επιθετικό Αντμίρ Μπαΐροβιτς, με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Η ομάδα μας συνεχίζει να ενισχύεται για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της, φέρνοντας έναν παίκτη με πολύ σημαντικές παραστάσεις, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Superleague 1 με τον Πανσερραϊκό, με τον οποίο είχε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (9) και Κύπελλο (2) τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στη χώρα μας άλλωστε ήρθε για πρώτη φορά το 2018 και αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον Παναιτωλικό στη Superleague 1, μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές με 13 γκολ και 4 ασίστ.

Στην Ελλάδα φόρεσε επίσης τη φανέλα των Χανίων, όπου πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν το 2021-22 στη Superleague 2, με 17 γκολ σε 29 συμμετοχές.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Sukhothai της Ταϊλάνδης και πριν 1,5 χρόνο επέστρεψε στη χώρα μας για την ομάδα των Σερρών. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης στη ρουμανική Σέπσι, καθώς επίσης στην ολλανδική Ναϊμέγκεν, τη νορβηγική Φόλο, αλλά και στις Λιουνγκσκίλε, Έστερ και Γκέφλε της πατρίδας του.

Επιπλέον έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες U19 και U17 της εθνικής Σουηδίας.

Αντμίρ καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ