ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός μεταγραφές: Απέκτησε τον κίπερ Γκροφ ως το 2024

Λεβαδειακός μεταγραφές: Απέκτησε τον κίπερ Γκροφ ως το 2024
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Ο Λεβαδειακός προχώρησε σε μία προσθήκη στο ρόστερ του στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κάνοντας δικό του τον Ούγγρο κίπερ, Ντάβιντ Γκροφ, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λεβαδειακός δίνει μάχη για να κρατηθεί στην Stoiximan Super League και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας προχώρησε σε μία προσθήκη στο... παρά ένα των μεταγραφών, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 33χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα Ντάβιντ Γκροφ ως το 2024.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Ο Ντάβιντ Γκροφ, με ύψος 1,93 μ., αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στην πατρίδα του με την Ντέμπρετσεν, μετρώντας 46 εμφανίσεις.

Προηγουμένως φόρεσε επίσης τις φανέλες των Φερεντσβάρος, Χόνβεντ, Τσακβάρι, αλλά και των γερμανικών ΒΑΚ 07, Γκοσλάρερ SC. Νωρίτερα πέρασε για τρία χρόνια από την Αγγλία, αγωνιζόμενος με τις Γουόλσολ, Μάνσιλντ Τάουν και Νοτς Κάουντι, έχοντας κάνει τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει παραστάσεις και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε προκριματικά Champions League και Europa League, ενώ έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 99.

Ντάβιντ καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ