SUPER LEAGUE 2

Λεβαδειακός - Καλλιθέα 1-1: Ισοπαλία και φωτιά στην κορυφή του β' ομίλου

Φάση από το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλλιθέα στη Super League 2.
Φάση από το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλλιθέα INTIME

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2 ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Καλλιθέα. Το αποτέλεσμα έβαλε "φωτιά" στην κορυφή, με την Καλαμάτα να είναι κερδισμένη.

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε την Καλλιθέα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Το ματς έληξε 1-1, ένα αποτέλεσμα που βάζει φωτιά στην κορυφή του β' ομίλου. Οι Βοιωτοί είναι στην κορυφή με 48 πόντους, ενώ στην 3η η Καλλιθέα με 44.

Το αποτέλεσμα έχει βάλει φωτιά στις πάνω θέσεις, καθώς η 2η Καλαμάτα μπορεί να πιάσει στην πρώτη θέση τον Λεβαδειακό, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό. Η Καλλιθέα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί την Κυριακή με την 4η Κηφισιά.

Το παιχνίδι άνοιξε με αρκετή ένταση. Ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό. Ο Νίλι με ωραία ενέργεια πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, νίκησε τον Στρέζο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Καλλιθέα απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό. Έπειτα από καλή στιγμή σε εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε προσωρινά. Ωστόσο, ο Ευαγγέλου με ένα ωραίο γυριστό μέσα από την περιοχή έφερε ισορροπία στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, ο Κυνηγόπουλος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μάρκοβιτς.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Νίλι, Πολέττο, Χάμοντ, Μυτίδης, Μουτίνιο.

Καλλιθέα: Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Τσιντώνης, Μουνιέ, Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος.

Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Ο Απόλλων Πόντου επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Super League 2. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 26 πόντους με 10 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί παρέμειναν σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 15οι με 20 πόντους.

Το σκορ άνοιξε ο Ελλέ στο 44ο λεπτό, ενώ στο 21΄ ο Νασέρ είχε δοκάρι με σουτ του, έπειτα από σέντρα του Πάτι. Το 1-0 παρέμεινε έως το φινάλε.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Νασέρ, Παπαϊωάννου, Λουφάκης, Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελλέ.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί, Κόλα, Μάνγκα, Κουντουριώτης, Ντος Σάντος, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ