Λεβαδειακός: Αυτή είναι η αποστολή των Βοιωτών για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε γνωστή την αποστολή του Λεβαδειακού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19/1, 18:00).
Ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (19/1, 18:00) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Κυριακή (18/1) με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή των Βοιωτών.
Στην αποστολή που αναχώρησε για το Αγρίνιο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Άνακερ, Σουρδής, Λιάγκας, Χάνα, Φίλων, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Μάγκνουσον, Τσιμπόλα, Γκούμας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Πεντρόζο, Συμελίδης, Λαγιούς, Παλάσιος και Γιούριτς.