EURO 2020

Λεβ: "Είμαστε πεινασμένοι για επιτυχία, για αυτό κάνω ήρεμα όνειρα"

Ο Γιόακιμ Λεβ δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας σε αγώνα του Nations League με την Ουκρανία (10 Οκτωβρίου 2020)
Ο Γιόακιμ Λεβ δίνει οδηγίες στους παίκτες της εθνικής Γερμανίας σε αγώνα του Nations League με την Ουκρανία (10 Οκτωβρίου 2020) @ 2020 EFREM LUKATSKY/AP IMAGES

Αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Euro 2020 εξαιτίας της ισχυρής θέλησης των παικτών του να διακριθούν, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο Γιόαχιμ Λεβ πριν από το ντέρμπι του 6ου ομίλου απέναντι στην Γαλλία.

Η εθνική Γερμανίας ρίχνεται απευθείας στα βαθιά στην τελική φάση του Euro 2020 καθώς πρώτος της αντίπαλος είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλίας, παρόλα αυτά ο Γιόαχιμ Λεβ μόνο ανήσυχος δεν είναι ενόψει του αγώνα της Τρίτης (15/6) στο Μόναχο.

"Είμαστε πολύ πεινασμένοι για επιτυχία σε αυτό το Euro. Για αυτό το λόγο είμαι αισιόδοξος και μπορώ να έχω ήρεμα όνειρα. Υπάρχει μία θετική αύρα στην ατμόσφαιρα.

Σκέφτηκα "επιτέλους" όταν ανέβηκα στο λεωφορείο για να βρεθώ σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Είμαι ήρεμος, χαλαρός και θεωρώ πως τις τελευταίες 14 ημέρες κάναμε αυτό που έπρεπε", τόνισε ο Γερμανός εκλέκτορας, για να προσθέσει για το ματς:

"Την Τρίτη θα είναι σημαντικό να δούμε τι μάθαμε σε αυτές τις δύο εβδομάδες δουλειάς για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτή της Γαλλίας".

Όσον αφορά στο αν ο Γκορέτσκα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του, εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας:

"Ο Λέον πήρε μέρος στις τέσσερις-πέντε τελευταίες προπονήσεις και άφησε καλές εντυπώσεις. Το ιατρικό επιτελείο μας ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ρίσκο η συμμετοχή του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ