ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Λεβ: "Δεν θα αναλάβω ομάδα μετά το Euro 2020"

O τεχνικός της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, δίνει συνέντευξη Τύπου μετά από ματς της Μάνσαφτ με την Ουκρανία για το Nations League (14 Νοεμβρίου 2020)
O τεχνικός της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, δίνει συνέντευξη Τύπου μετά από ματς της Μάνσαφτ με την Ουκρανία για το Nations League (14 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Τέλος στις φήμες που τον συνέδεαν με Ρεάλ και Μπαρτσελονα έβαλε ο Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα αναλάβει κάποιο σύλλογο μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με την εθνική Γερμανίας στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Γιόχιμ Λεβ θα κουνήσει μαντήλι στην εθνική Γερμανίας ανεξάρτητα από την τύχη της στο Euro 2020 και ταυτόχρονα θα δώσει τέλος σε μία μεγάλη διαδρομή 15 ετών με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, κατά τη διάρκεια της οποίας οδήγησε μεταξύ άλλων την Μάνσαφτ στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 (1-0 την Αργεντινή στην παράταση) και σε τελικό Euro έξι χρόνια νωρίτερα (ήττα με 1-0 από την Ισπανία).

Την ώρα πάντως που είχαν αρχίσει να φουντώνουν φήμες αναφορικά με την πιθανότητα να μεταπηδήσει σε κάποια εκ των Ρέαλ ή Μπαρτσελόνα που βρίσκονται εναγωνίως σε αναζήτηση προπονητή, ο 61χρονος Γερμανός έβγαλε τον εαυτό του εκτός κάδρου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα αναλάβει κάποια ομάδα μετά το φινάλε του Euro.

"Δεν είχα επαφή με κάποιον. Έχω αποφασίσει να μην αναλάβω κάποιο σύλλογο μέσα στο καλοκαίρι και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Ρέαλ, στη λίστα των υποψηφίων τους για αντί-Ζιντάν βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Ποτσετίνο, Ραούλ, Κόντε και Τσάμπι Αλόνσο, με την Μπαρτσελόνα από την πλευρά της να έχει ζητήσει 15 ημέρες προσθεσμία από τον Κούμαν για να διαπραγματευτεί με πιθανούς διαδόχους του στον πάγκο.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ