ΑΕΚ

Λέσκοτ: "Η εμπειρία στην Ελλάδα ήταν διαφορετική, ήρθαν οπαδοί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με καπνογόνα"

Λέσκοτ: "Η εμπειρία στην Ελλάδα ήταν διαφορετική, ήρθαν οπαδοί στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με καπνογόνα"
Ο Τζολέον Λέσκοτ INTIME SPORTS

Ο Τζολέον Λέσκοτ μίλησε σε Μέσο της Αγγλίας για την εμπειρία του στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να φορέσει τέσσερις φορές λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Το καλοκαίρι του 2016 η ΑΕΚ απέκτησε τον πολύπειρο Άγγλο στόπερ, Τζολέον Λέσκοτ, ωστόσο η συνεργασία τους έληξε πρόωρα, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο.

Ο άλλοτε στόπερ μεταξύ άλλων των Γουλβς, Μάντσεστερ Σίτι (πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους πολίτες) και Έβερτον, έπαιξε στην Ένωση τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει την εμπειρία του στην Ελλάδα. Ο Λέσκοτ μίλησε στη Daily Star για την εμπειρία του στην Ένωση και για όσα πρόλαβε να ζήσει, τα οποία ήταν εντελώς διαφορερικά σε σχέση με αυτά που βίωνε μέχρι πρότινος στην Αγγλία.

"Πολλά πράγματα ήταν αναπάντεχα ή απλά πράγματα που εγώ δεν είχα συνηθίσει. Θυμάμαι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί ήρθαν στο ξενοδοχείο που μέναμε και ήταν στον χώρο της ρεσεψιόν. Τότε ο αρχηγός της ομάδας μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε ‘πάμε κάτω, είναι εδώ οι οπαδοί’.

Όταν λέω οπαδοί δεν εννοώ 2-3 που ήρθαν για αυτόγραφα. Ήταν οι οργανωμένοι με κασκόλ. Εγώ είχα μια ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, κάνω αυτά που χρειάζεται. Χαλαρώνω, βάζω πάγο και κάνω αποθεραπεία. Και του είπα: «Αλήθεια; Μπα, λέω να μην έρθω». Εκείνος απάντησε: «Δεν σε ρωτάω, πάμε κάτω». Όταν πήγαμε κάτω η κατάσταση είχε φτιαχτεί. Τραγουδούσαν συνθήματα, θέλοντας να μας πουν πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι

Τελικά χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε ρεπό οπότε θα πήγαινα σπίτι μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν στο πάρκινγκ και όταν επιστρέψαμε, μας περίμεναν εκεί οι οργανωμένοι. Όπως βγαίναμε με τον προπονητή, μπορούσα να πάω από την άλλη πλευρά να πάρω το αμάξι μου και να πάω στο αεροδρόμιο. Οπότε δεν είδα τι έγινε. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα.

Συνολικά, παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν καλοί. Η πλειοψηφία από αυτούς ήταν καταπληκτικοί, αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ