ΛΕΙΨΙΑ

Λειψία: Ο Μορίμπα ανεπιθύμητος από σούπερ ταλέντο

Ο Ιλάιτς Μορίμπα της Γουινέας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάμπια για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 στο "Κουέκονγκ", Μπαφουσάμ | Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
Ο Ιλάιτς Μορίμπα της Γουινέας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκάμπια για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 στο "Κουέκονγκ", Μπαφουσάμ | Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 © 2022 SUNDAY ALAMBA/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία δεν επιθυμεί να πάρει πίσω τον Ιλάιτς Μορίμπα, τον οποίο έχει παραχωρήσει δανεικό στη Βαλένθια, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του.

Η καριέρα του Ιλάιτς Μορίμπα έχει φθίνουσα πορεία, αν και ο 19χρονος μέσος από τη Γουινέα θεωρείτο σούπερ ταλέντο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λειψία στη Βαλένθια τη φετινή σεζόν, όμως η Bild υποστηρίζει ότι η γερμανική ομάδα δεν θέλει να επιστρέψει πίσω ο παίκτης.

Η Λειψία τον αγόρασε για 15.000.000 από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, αφού ο Μορίμπα δεν δέχθηκε το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Καταλανοί.

Ωστόσο, στη Γερμανία δεν πήρε ευκαιρίες και μάλιστα η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου εκνεύρισε τον Ντομένικο Τεντέσκο. Ένα παράδειγμα που έφερε η γερμανική εφημερίδα έχει να κάνει με την... παραγγελία για σταφύλια που έκανε στους φυσιοθεραπευτές εν ώρα θεραπείας.

Την ίδια στιγμή πάντως, ο Μορίμπα χρησιμοποιείται αρκετά από τον Χοσέ Μπορδαλάς στις "νυχτερίδες" και έπαιξε βασικός ακόμα και στον ημιτελικό του Copa del Rey κόντρα στην Αθλέτικ και γι' αυτό οι Γερμανοί ευελπιστούν η Βαλένθια να κάνει πρόταση αγοράς στο τέλος της σεζόν.

TAGS ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ