Λέφσκι Σόφιας: 14 και… συνεχίζει

Ο Πέπε Μούρθια είναι παρελθόν από τον πάγκο της Λέφσκι Σόφιας, η οποία έχει απολύσει 14 προπονητές από το 2008, κατέχοντας περίοπτη θέση στα ρεκόρ αυτής της κατηγορίας.
Ο Ισπανός προπονητής, Πέπε Μούρθια, αποτελεί από τη Δευτέρα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λέφσκι Σόφιας, με τη βουλγαρική ομάδα να έχει απολύσει από το 2008 μέχρι και σήμερα συνολικά 14 προπονητές.
Η ήττα της Λέφσκι με 1-0 από την μεγάλη αντιπαλό της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, Λοκομοτίβ, έφερε την απόλυση του Πέπε Μούρθια, με τον Ισπανό τεχνικό να αισθάνεται τουλάχιστον την παρηγοριά ότι άλλοι 13 στο παρελθόν από το 2008, είχαν βρεθεί στην ίδια θέση.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο βουλγαρικό σύλλογο, αλλά και στο πρωτάθλημα της χώρας εν γένει, είναι ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο Γκεόργκι Ιβάνοβ που θα προπονήσει τη Λέφσκι για τέταρτη φορά με την τελευταία να είναι το 2012. Πρώτο παιχνίδι το Σάββατο. Τελευταίο;