LEAGUE CUP

League Cup: Στα ημιτελικά με σβηστές μηχανές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ

Ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Ντιόγκο Νταλότ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσάρλτον για τα προημιτελικά του League Cup 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023
Ο Άντονι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Ντιόγκο Νταλότ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσάρλτον για τα προημιτελικά του League Cup 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 © 2023/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ έκαμψαν τα εμπόδια των Τσάρλτον και Λέστερ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αντίπαλο την Τσάρλτον στο "Ολντ Τράφορντ" και με 3-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρατάχθηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς αλλά και τους Χάρι Μαγκουάιρ και Λισάντρο Μαρτίνες στο κέντρο της άμυνας. Προηγήθηκαν με υπέροχο σουτ του Άντονι στο 21' κι έχασαν ευκαιρίες στη συνέχεια απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο χαμηλά.

Ο Φρεντ είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι, ο Άντονι Ελάνγκα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τελικά στο τέλος ο Μάρκους Ράσφορντ που είχε περάσει ως αλλαγή συνέχισε το σερί του. Σκόραρε για έκτο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και με τα δύο γκολ του στις καθυστερήσεις έφτασε τα 15 τέρματα για τη Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λέστερ και με το 2-0 προκρίθηκε κι αυτή στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Νταν Μπερν και Ζοέλιντον με δύο γκολ στο 2ο μέρος έστειλαν τις "καρακάξες" στην επόμενη φάση, ούσες ανώτερες από τους φιλοξενούμενους, που είχαν μόλις μία τελική στην εστία.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσάρλτον 3-0 (21' Άντονι, 90', 90+5' Ράσφορντ)
  • Νιούκαστλ - Λέστερ 2-0 (60' Μπερν, 72' Ζοέλιντον)
  • 11/01 21:45 Νότιγχαμ - Γουλβς
  • 11/01 22:00 Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι
TAGS LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ