EURO 2020

Λε Γκρετ: "Δεν είπα ποτέ ότι ο Ντεσάμπ θα συνεχίσει στη Γαλλία"

Ο Ντινιέ Ντεσάμπ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας απ' την Ελβετία στη φάση των 16 του Euro 2020.
Ο Ντινιέ Ντεσάμπ μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας απ' την Ελβετία © 2021 DANIEL MIHAILESCU/ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκετ, υποστήριξε πως θα συζητήσουν με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για την παραμονή του ή όχι στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας.

Η Γαλλία αποχαιρέτησε από νωρίς το Euro 2020, καθώς αποκλείστηκε στη φάση των 16 της διοργάνωσης απ' την Ελβετία στη διαδικασία των πέναλτι. Στη Γαλλία έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το μέλλον του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ θα υπάρξουν συζητήσεις το επόμενο διάστημα.

"Ποτέ δεν είπα ότι πρόκειται να συνεχίσει, θα διαπραγματευτούμε. Πρέπει να επικυρώσουμε ότι έχουμε κοινούς στόχος και φιλοδοξίες ανάμεσα στην ομοσπονδία και τον προπονητή. Θα δούμε τι πήγε στραβά και τι μπορούμε να βελτιώσουμε" δήλωσε ο Λε Γκρετ στο Telefoot.

Όσο για την πορεία στο Euro τόνισε: "Ο Ντεσάμπ δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι η πρώτη του αποτυχία. Είχαμε μία δύσκολη κλήρωση. Τα πρώτα τρία παιχνίδια ήταν πολύ πολύ δύσκολα. Κυριαρχήσαμε και βγήκαμε πρώτοι στον πιο δύσκολο όμιλο".

Τέλος υπογράμμισε πως δεν πρέπει να ξεχαστεί η προσφορά του: "Δεν πρέπει να πετάξουμε ό,τι έχει πετύχει. Απεναντίας έχουμε νεαρούς παίκτες με αρκετή ποιότητα. Έχουμε έναν προπονητή με τεράστια ποιότητα επίσης". Πάντως, το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ακούγεται έντονα για την αντικατάσταση του Ντεσάμπ.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ