ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λάζος: "Ο Κωστή έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"

Λάζος: "Ο Κωστή έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Ιωάννη Κωστή και ότι έχει καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στην ομάδα της Κύπρου για την απόκτησή του.

Την Κυριακή (6/10) είχατε διαβάσει ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα για να αποκτήσει τον Ιωάννη Κωστή. Τη Δευτέρα (7/10) ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κυπριακής ομάδας παραδέχτηκε την εξέλιξη, ενώ υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει με τον 19χρονο Κύπριο χαφ.

Ο Λάζος ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου SuperSport FM: " Δεν υπάρχει περίπτωση ν' αναφερθούμε σε ποσά και λεπτομέρειες. Η διοίκηση έχει μπροστά της μία πολύ καλή βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει μία βάση και στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ο Κωστή έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την πρώτη φορά, τώρα έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση και εξετάζεται από τη διοίκηση μας.

Αυτό που ξεκαθαρίσαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ απαραίτητος για τη φετινή περίοδο, οι συζητήσεις τώρα αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύτιμος φέτος για το Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ιωάννης είναι νεαρός ηλικιακά, όμως είναι πολύ ώριμος, υπερτερεί σε ταλέντο από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, δεν είναι για τα επίπεδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, είναι παιδί των ακαδημιών μας, είναι οικογένεια μας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση".

Ο Κωστή είναι γεννημένος στις 17 Μαρτίου 2000 και έχει συμβόλαιο στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2022. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 26 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία. Έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου. Αγωνίστηκε βασικός στην ήττα (1-0) από τη Ρωσία και τη νίκη (0-4) επί του Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ για την ίδια διοργάνωση πέρασε αλλαγή στην ισοπαλία με το Καζακστάν και στην ήττα από τη Σκωτία. Μετρά πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κύπρου την τρέχουσα σεζόν, ενώ σκόραρε στη νίκη (3-2) επί της ΑΕ Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Νέα βελτιωμένη πρόταση για Κωστή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ