ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαζαρίδης: “Nίκη στη Ν. Σμύρνη”

Η ανάρτηση του Νέιπιερ. SHABAZZ NAPIER OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Χωρίς απουσίες και για το διπλό θα αγωνιστούν κόντρα στον Πανιώνιο οι παίκτες του Αστέρα όπως δήλωσε ο Λαζαρίδης

Ο αμυντικός της ομάδας της Αρκαδίας, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Πανιώνιος θα παρουσιαστεί διψασμένος για τη νίκη, όμως και η ομάδα του το ίδιο αναμένεται να κάνει.


“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Ο αντίπαλος μας θα μας πιέσει πολύ και θα κυνηγήσει τη νίκη, διότι έχει κάνει μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο και εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ομάδα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πώς θα φανεί στο γήπεδο. Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, για να μας στηρίξουν στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουμε”,

υπογράμμισε ο Νίκος Λαζαρίδης.




Με όλα του τα όπλα στην Αθήνα



Με όλους τους παίκτες “ετοιμοπόλεμους” συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο (16.45 ΣΚΑΪ).



Ο τεχνικός του Αστέρα δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού στην προπόνηση της Πέμπτης είδε τον Βαγγέλη Καούνο να παίρνει κανονικά μέρος δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα.



Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή το πρωίκαι αμέσως μετά ο Γκόμες θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας. Ο Αστέρας θα αναχωρήσει για την Αθήνα την Παρασκευή το απόγευμα, όπου και θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ