Λάζαρ: “Προσοχή στον Μήτρογλου”

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ αναφέρθηκε στην κλήρωση με την Ελλάδα, τονίζοντας πως ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής είναι ο Μήτρογλου.
Για την κλήρωση με την Ελλάδα μίλησε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ τονίζοντας παράλληλα πως ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Μήτρογλου.
Μεταξύ άλλων ο Κοστίν Λάζαρ είπε:
” Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Ελλήνων είναι ο Μήτρογλου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που “γεμίζει” την περιοχή“, είπε αρχικά ο Λάζαρ στην ιστοσελίδα “Dolce Sport” και πρόσθεσε:
” Η Ελλάδα παίζει ένα παιχνίδι αναμονής. Είναι καλοί στον τομέα αυτόν και περιμένουν ένα λάθος του αντιπάλου. Πιστεύω πως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι πιθανότητές μας πάντως είναι ίδιες με αυτές της Ελλάδας“.
Τόνισε ακόμη πως: ” Προσωπικά βέβαια θα προτιμούσα να πέφταμε σε κάποια άλλη ομάδα. Ήθελα Πορτογαλία ή Κροατία, γιατί ακόμα και αν χάναμε θα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε κόντρα σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές“.