ΠΑΟΚ

Λαζάρ: “Παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά”

INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λάζαρ σκιαγράφησε το προφίλ του πρώην συμπαίκτη του και κουμπάρου του, Οβίντιου Χερέα, ο οποίος σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ είναι στόχος του ΠΑΟΚ.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ρουμάνικα ΜΜΕ, Οβίντιου Χερέα, που αγωνίζεται στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ήταν συμπαίκτης με τον Κοστίν Λάζαρ, ενώ είναι και κουμπάροι, καθώς έχει βαφτίσει και το δεύτερο παιδί του, τον Νίκολας.

Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στα “Σπορ του Βορρά” και σκιαγράφησε τον πρώην συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Λάζαρ:

“Είναι σπουδαίος παίκτης, και δεν το λέω αυτό επειδή βάφτισε το μικρό μου γιο. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Παίζει στα χαφ, είτε ως αμυντικός μέσος, είτε πίσω από τους φορ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα. Είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να σκοράρει. Θα τον ψήσω κι εγώ να έρθει στον ΠΑΟΚ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ