ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Βασικός ο Μανδάς με Γιουβέντους και Ρόμα, νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Προβεντέλ

Ο Ιβάν Προβεντέλ σε ματς της Λάτσιο στο Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 14 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ιβάν Προβεντέλ σε ματς της Λάτσιο στο Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 14 Φεβρουαρίου 2024 @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ιβάν Προβεντέλ στο ματς με την Ουντινέζε αποδείχτηκε σοβαρός, με τον Ιταλό κίπερ να χρειάζεται να μείνει για σχεδόν έναν μήνα εκτός γηπέδων και τον Χρήστο Μανδά να παίρνει φανέλα βασικού κάτω από την εστία της Λάτσιο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε από το βράδυ της Δευτέρας (18/03) την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο έπειτα από την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι και ο άνθρωπος στον οποίο θα στηριχτεί για την προστασία της εστίας της νέας του ομάδας είναι ο Χρήστος Μανδάς.

Ο 22χρονος πορτιέρε ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ως βασικός στην Serie A με τους Ρωμαίους, στην εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Φροζινόνε και όλα δείχνουν πως θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ των αετών και για τα επόμενα ματς.

Αυτό έχει άμεση συνάρτηση με τον Ιβάν Προβεντέλ, με τον Ιταλό κίπερ να τραυματίζεται στον αστράγαλο στο πρόσφατο ματς με την Ουντινέζε και να γλιτώνει μεν το κάταγμα και τα... χειρότερα αλλά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει πως το τραύμα του είναι ισχυρό και δεν θα επιτρέψει την επιστροφή του στη δράση σε λιγότερο από έναν μήνα.

Πώς μεταφράζεται αυτή η απουσία; Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μανδάς θα έχει πλέον το ρόλο του Νο 1 πορτιέρε της ομάδας και θα υπερασπιστεί την εστία της στα τρία ραντεβού με την Γιουβέντους μέσα στον Απρίλιο, ένα για το πρωτάθλημα και δύο για τα ημιτελικά του Coppa Italia, καθώς και το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Ρόμα.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ