ΛΑΤΣΙΟ

Τέλος ο Τούντορ από τη Λάτσιο

Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024
Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024 @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Λάτσιο από το βράδυ της Τετάρτης (5/6), με τον Κροάτη τεχνικό να υποβάλλει την παραίτησή του και αυτή να γίνεται αποδεκτή από τη διοίκηση των πρωτευουσιάνων.

Μόλις τρεις μήνες μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάτσιο ο Ιγκόρ Τούντορ αποχαιρετάει το "Ολίμπικο". Ο Κροάτης προπονητής ήρθε σε διαφωνία με τη διοίκηση όσον αφορά σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Τετάρτης (5/6) η οποία έγινε αποδεκτή.

Όσον αφορά στους υποψηφίους αντικαταστάτες του; Ο Μάσιμο Αλέγκρι συνιστά το μεγάλο όνειρο του προέδρου Λοτίτο, ψηλά στη λίστα είναι επίσης οι Μάρκο Μπαρόνε (έσωσε την Βερόνα) και Ιβάν Γιούριτς (οδήγησε την Τορίνο στην 9η θέση και στο... τσακ έμεινε εκτός Ευρώπης), ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για επιστροφή του Μαουρίτσιο Σάρι στο "Ολίμπικο".

Υπενθυμίζεται πως ο Σάρι είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τον πάγκο του ενόψει της νέας σεζόν και περιμένει με αγωνία την απάντησή του, με τον έμπειρο προπονητή να ενδιαφέρει επίσης και την Λέστερ.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ