SERIE A

Λάτσιο - Σασουόλο 2-1: Αντίδραση έπειτα απ' τη συντριβή στο ντέρμπι

Ο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κόντρα στην Μπολόνια
Ο Ιμόμπιλε πανηγυρίζει γκολ της Λάτσιο με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Λάτσιο άφησε πίσω της τη συντριβή στο ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα και επιβλήθηκε με 2-1 της Σασουόλο που απειλούσε να την πλησιάσει στη βαθμολογία της Serie A.

Η Λάτσιο αντέδρασε με ιδανικό τρόπο στη συντριβή κόντα στη Ρόμα στο ντέρμπι πριν από τη διακοπή της Serie A λόγω εθνικών ομάδων. Το 2-1 επί της Σασουόλο στο "Ολίμπικο" τη διατηρεί σε τροχιά Ευρώπης και ταυτόχρονα απομακρύνει την αντίπαλό της από κάποιο "εισιτήριο".

Ο αγώνας άρχισε με κίτρινη κάρτα για τον Γιώργο Κυριακόπουλο μόλις στο 5ο λεπτό, κάτι που τον έκανε πολύ προσεκτικό στη συνέχεια στα μαρκαρίσματά του για τη Σασουόλο. Ο Μανουέλ Λάτσαρι άνοιξε το σκορ στο 17', όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το μομέντουμ από αυτό το γκολ. Μάλιστα, στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ντάβιντε Φρατέζι είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Κυριακόπουλος δεν βγήκε από τη φυσούνα και τη θέση του πήρε ο Ροζέριο, με τη Λάτσιο να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έκανε το 2-0 στο 51', ο Λουίς Αλμπέρτο είχε οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση κόρνερ και η νίκη κατέληξε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, παρά τη μείωση του Χαμέντ Τραορέ στις καθυστερήσεις.

Το αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σαλερνιτάνα - Τορίνο 0-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ