ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Σάρι "προκάλεσε" τους παίκτες του στην προπόνηση με ασύλληπτη ατάκα

Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε συνέντευξη Τύπου
Ο Μαουρίτσιο Σάρι σε συνέντευξη Τύπου @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν έξαλλος με τους παίκτες του για το γεγονός ότι έχασαν με κάτω τα χέρια από την Αταλάντα (1-3) και τους το έδειξε με τον πλέον δυναμικό τρόπο, "προκαλώντας" τους να πάνε στον πρόεδρο και να τον κατηγορήσουν.

Η Λάτσιο ταξίδεψε στο Μπέργκαμο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατούσε σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, όμως το φινάλε την βρήκε να αποχωρεί με βαριά ήττα στην πλάτη (1-3) που την άφησε πέντε πόντους πίσω από την 4η Αταλάντα.

"Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, αν είχα δε θα είχα γ@@@@εί στη δουλειά 40 χρόνια. Έχω ξαναδεί ντεφορμαρίσματα, αυτό δεν ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι.

Έχουμε έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος, δεν κάνω αρνητικές σκέψεις", είχε δηλώσει ο Μαουρίτσιο Σάρι στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, με τα νεύρα όμως του έμπειρου προπονητή να μην μένουν εκεί αλλά να "μεταφέρονται" και στην προπόνηση της Δευτέρας.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε με ρεπορτάζ της η "Corriere dello Sport", με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως ο Σάρι ήταν τόσο πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά μερικών παικτών του, ώστε να μην διστάσει να ταράξει εκ νέου τα ήρεμα νερά:

"Εάν νομίζετε πως είμαι εγώ το πρόβλημα μέσα στην ομάδα, δείξτε πως έχετε... μπάλες και πηγαίνετε να το πείτε στον Λοτίτο (σ.σ. ο πρόεδρος της Λάτσιο)", ήταν η χαρακτηριστικά αθυρόστομη ατάκα του και μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες των λατσιάλι στα "γκάζια" του προπονητή τους, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με την Κάλιαρι για την 24η αγωνιστική της Serie A.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ