ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Λοτίτο θέλει να κλείσει άμεσα τον Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Μαρσέιγ σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Οσέρ | 13 Νοεμβρίου 2023
Ο Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της Μαρσέιγ σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Οσέρ | 13 Νοεμβρίου 2023 @2023 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Λάτσιο προσπαθεί να καλύψει άμεσα το κενό στον πάγκο της μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Κλαούντιο Λοτίτο θέλει να κλείσει συμφωνία διάρκειας 1,5 χρόνου με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Λάτσιο την Δευτέρα και δύο ημέρες αργότερα αποχώρησε όλο το προπονητικό επιτελείο του, με τους αετούς της Ρώμης να είναι προσωρινά υπό την καθοδήγηση του Τζοβάνι Μαρτουσιέλο αλλά να "ψάχνονται" για άμεση μόνιμη λύση.

Αυτή φαίνεται πως είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, μετην ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως ο πρόεδρός της, Λοτίτο, αναμένει μέσα στις προσεχείς ώρες τον Κροάτη προπονητή για να δώσουν τα χέρια προκειμένου να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι μπιανκοτσελέστι θέλουν να κλείσουν άμεσα το deal ώστε η ομάδα να έχει προπονητή στο επόμενο παιχνίδι της, αυτό με την Φροζινόνε το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα,με τον Αλέσιο Τακινάρντι να ενδέχεται να είναι στο επιτελείο του Τούντορ αν επιτευχθεί συμφωνία.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ