ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Λορίς είπε "όχι" στους Ρωμαίους γιατί ήθελε να του εγγυηθούν πως θα έπαιζε βασικός

Ο Ουγκό Λορίς με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 5 Φεβρουαρίου 2023
Ο Ουγκό Λορίς με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 5 Φεβρουαρίου 2023 @2023 KIN GHEUNG/AP IMAGES

Η Λάτσιο ήρθε σε συμφωνία με την Τότεναμ για να κάνει δικό της τον Ουγκό Λορίς όμως η συμφωνία χάλασε εξαιτίας του Γάλλου τερματοφύλακα, ο οποίος ζήτησε από την ιταλική ομάδα να έχει εξασφαλισμένη τη θέση του βασικού.

Η Λάτσιο έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Ουγκό Λορίς και να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία κάτω από την εστία της, όμως το deal δεν έφτασε μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί η ιταλική ομάδα συμφώνησε μεν με την Τότεναμ αλλά δεν έγινε το ίδιο με τον παίκτη, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 με την Γαλλία να μη δίνει την τελευταία στιγμή τη συγκατάθεσή του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η "Equipe", η αιτία της άρνησής του να μετακομίσει στην Ρώμη ήταν η αδυναμία της Λάτσιο να του δώσει εγγυήσεις πως θα έπαιρνε φανέλα βασικού, και αυτό γιατί στην ομάδα υπάρχει και ο Ιβάν Προβεντέλ που ψηφίστηκε μάλιστα πέρυσι ως ο καλύτερος πορτιέρε της Serie A.

Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της αιώνιας πόλης ξαναβγαίνει στην αγορά αναζητώντας έναν γκολκίπερ, με τον μέχρι πρότινος αναπληρωματικό της κίπερ, Μαξιμιλιάνο, να έχει παραχωρηθεί στην Αλμερία.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ