ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ο Κυριακόπουλος αρέσει στον Σάρι για την αριστερή πλευρά

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ονδούρα | 28 Μαρτίου 2021
Ο Γιώργος Κυριακόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ονδούρα | 28 Μαρτίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού με την Σασουόλο με τις μεστές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν , "υποχρεώνοντας" τον Μαουρίτσιο Σάρι να τον βάλει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ενόψει καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι του 2019 η Σασουόλο έστρεψε το βλέμμα της προς την Super League και συγκεκριμένα στην Τρίπολη και έκανε δικό της τον Γιώργο Κυριακόπουλο από τον Αστέρα με ένα ποσό χαμηλότερο από 1 εκατομμύρια ευρώ, με τη συγκεκριμένη επιλογή να φαντάζει τώρα κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Ο 26χρονος Έλληνας αριστερός μπακ δεν άργησε να προσαρμοστεί στην ιταλική πραγματικότητα και στις ανάγκες του Καμπιονάτο και η φετινή σεζόν είναι μακράν η καλύτερη για εκείνον, κάτι που μαρτυρούν (και) οι αριθμοί.

Μετράει ήδη 25 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 23 στην Serie A, και είναι μέσα στις βασικές επιλογές του προπονητή του, Αλέσιο Ντιονίζι, ενώ με πέντε ασίστ είναι ο αριστερός μπακ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας όσον αφορά στον αριθμό των ασίστ που έχουν δώσει οι παίκτες της συγκεκριμένης θέσης πίσω μόνο από τον πολυσύνθετο,Τεό Ερναντέζ, της Μίλαν.

Όλα αυτά έκαναν τους ανθρώπους των νεροβέρντι να του κάνουν νέο συμβόλαιο πριν από έναν μήνα και φαίνεται πως κάτι ήξεραν, μιας που ο Κυριακόπουλος έχει μπει εσχάτως στη μεταγραφική λίστα της Λάτσιο.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι αετοί της Ρώμης αναμένεται να να προχωρήσουν σε σαρωτικές αλλαγές στην άμυνά τους ενόψει της νέας σεζόν, με τα συμβόλαια των Λουίς Φελίπε και Πάτρικ να λήγουν (Μπέτις και Βαλένθια αντίστοιχα είναι οι επικρατέστεροι σταθμοί για να συνεχίσουν την καριέρα τους) και τις σχέσεις του Ατσέρμπι και της διοίκησης να έχουν κοπεί.

Την ίδια ώρα, ο Κυριακόπουλος θεωρείται από τον Μαουρίτσιο Σάρι ως μία καλή λύση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Λάτσιο, με τη διοίκηση των πρωτευουσιάνων να καλείται πλέον να βρει τη φόρμουλα για να το κάνει δικό της μιας που η Σασουόλο δεν δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει για την παραχώρησή του με ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ