ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Νοκ-άουτ από το πρώτο ματς με την Πόρτο ο Ιμόμπιλε, λόγω υψηλού πυρετού

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ίντερ
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ίντερ © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Με μία πολύ σημαντική απουσία ταξίδεψε η αποστολή της Λάτσιο στην Πορτογαλία για την πρώτη ευρωπαϊκή κόντρα με την Πόρτο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να ανεβάζει υψηλό πυρετό και να μένει εκτός αποστολής των Ρωμαίων.

Η Λάτσιο μετράει αντίστροφα για τις μάχες της με την Πόρτο για τα play offs της φάσης των 16 του Europa League, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να έχει ωστόσο ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα ενόψει της πρώτης μάχης στο Ντραγκάο το βράδυ της Πέμπτης (17/2, 22:00, COSMOTE SPORT 4 HD και LIVE από το SPORT24).

Αυτό ακούει στο όνομα "Τσίρο Ιμόμπίλε", με τον μπόμπερ των αετών της πρωτεύουσας και βασικό επιθετικό τους όπλο να ανεβάζει υψηλό πυρετό το βράδυ της Τρίτης και τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν να τον αφήσουν εκτός αποστολής.

Καθαρόαιμος σέντερ φορ δεν υπάρχει πλέον για την Λάτσιο από τη στιγμή που ο Βεντάτ Μουρίκι παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μαγιόρκα τον Ιανουάριο, με την Corriere dello Sport να αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως ο Φελίπε Άντερσον θα παίξει το ρόλο του "ψευτοεννιαριού", με τους Πέδρο και Τζακάνι να τον στηρίζουν στα άκρα της επίθεσης σε σύστημα 4-3-3.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ