SERIE A

Λάτσιο: Ανοίγει ο δρόμος για deal με Σάρι μέσω Γιουβέντους

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ποζάρει με το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε τη σεζόν 2019-2020 όντας στον πάγκο της Γιουβέντους (1 Αυγούστου 2020)
Ο Μαουρίτσιο Σάρι ποζάρει με το τρόπαιο του πρωταθλήματος που κατέκτησε τη σεζόν 2019-2020 όντας στον πάγκο της Γιουβέντους (1 Αυγούστου 2020) @ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον τρίτο χρόνο που προέβλεπε το συμβόλαιό της με τον Μαουρίτσιο Σάρι και άναψε ουσιαστικά το πράσινο φως για να διαπραγματευτεί ο Ιταλός τεχνικός με την Λάτσιο.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μπορεί να αποτέλεί παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους εδώ και 10 μήνες ωστόσο το όνομά του εξακολουθεί να συνδέεται με αυτήν. Απλούστατα γιατί οι δύο πλευρές δεν έχουν σπάσει ακόμα το συμβόλαιο που υπέγραψαν το 2019, με τον 62χρονο τεχνικό να πληρώνεται μάλιστα κανονικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από τη στιγμή που δεν εργάστηκε σε κάποια άλλη ομάδα.

Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και τη νέα σεζόν από τη στιγμή που η αρχική συμφωνία τους ήταν για τριετές συμβόλαιο, με τη διοίκηση των μπιανκονέρι να αποφασίζει ωστόσο να μην ενεργοποιήσει την οψιόν που είχε μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (31/5) για ενεργοποίηση του συμβολαίου του.

Φοβούμενη το ενδεχόμενο να το έκανε και ο Σάρι να επέλεγε τη λύση να κάτσει εκ νέου πάνω στο συμβόλαιο και να πάρει 5 εκατομμύρια ευρώ (αν δεν έβρισκε ομάδα), επέλεξε μία συμβιβαστική λύση, καθώς διέγραψε τη συμφωνία του 2019 με τον Σάρι πληρώνοντας ρήτρα ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, o Ναπολιτάνος έχει ελεύθερο το πεδίο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί και να επιστρέψει στη δράση μετά από έναν χρόνο απραξίας και είναι πολύ πιθανό η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη να είναι το "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ξεκάθαρα ο Νο 1 στόχος της Λάτσιο στη μετά-Ιντζάγκι εποχή, με τον αθλητικό διευθυντών των αετών της πρωτεύουσας, Ίλι Τάρε, να έχει μεταβεί ήδη στην Τοσκάνη για να κλείσει το deal, προσφέροντάς του ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.

TAGS SERIE A ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ