ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Προβεντέλ

Lazio's goalkeeper Ivan Provedel celebrates at the end of a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's goalkeeper Ivan Provedel celebrates at the end of a Champions League group E soccer match between Lazio and Atletico Madrid, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO / ANDREW MEDICHINI

Ο Ιβάν Προβεντέλ έχει δώσει άκρως ικανοποιητικά δείγματα γραφής στην Λάτσιο και δεν άργησε να πάρει την ανταμοιβή του, με την ομάδα της Ρώμης να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Η Λάτσιο απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 τον Ιβάν Προβεντέλ από την Σπέτσια και δεν χρειάστηκε πολύ για να αντιληφθεί πως έκανε διάνα με την επιλογή της.

Απόδειξη η απόφαση που πήραν οι διοικούντες τον σύλλογο να καπαρώσουν με νέο συμβόλαιο τον βασικό κίπερ τους, με τους λατσιάλι να γνωστοποιούν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

"Στην πρώτη του χρονιά είχε συνολικά 45 συμμετοχές και κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε 22 παιχνίδια, γεγονός που του έδωσε τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της σεζόν στην Serie A.

Η δεύτερη σεζόν του άρχισε με εκπληκτικό τρόπο και θα παραμείνει στην ιστορία του συλλόγου με την κεφαλιά του που χάρισε βαθμό στην πρώτη αγωνιστική του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λάτσιο, που γνωστοποιεί την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον 29χρονο κίπερ μέχρι το 2027.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ