ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Το θέμα της ανανέωσης του Μέσι προχωράει κανονικά"

Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα έπειτα από τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζουάν Λαπόρτα επανέλαβε την αισιοδοξία του πως ο Λιονέλ Μέσι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε καλό σημείο.

Για ακόμη μια φορά ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, επανέλαβε σε δηλώσεις του πως το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς προχωράει κανονικά.

Ο Λαπόρτα αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Αργεντινό για την κατάκτηση του Copa America λέγοντας πως αυτή η επιτυχία κάνει άπαντες στην Μπαρτσελόνα να χαίρονται στάθηκε στο νέο συμβόλαιο του Μέσι.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Είναι χαρούμενος όπως κι εμείς. Είμαι χαρούμενος για την επιτυχία του Μέσι, των συμπαικτών του, που έφεραν την Αργεντινή στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και πάλι. Είμαι χαρούμενος για την οικογένεια του, την Αργεντινη, την Μπαρτσελόνα που αγαπήθηκε και αγάπησε ο ίδιος. Το θέμα με το συμβόλαιο του Μέσι και της ανανέωσης του προχωράει κανονικά".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ