ΙΝΤΕΡ

Λαουτάρο: "Σήμερα είμαι ευτυχισμένος στην Ίντερ, αύριο δεν ξέρω τι θα συμβεί"

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει μαζί  με τον Ντ'Αμπρόζιο γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα στην Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει μαζί με τον Ντ'Αμπρόζιο γκολ της Ίντερ κόντρα στην Φιορεντίνα στην Serie A AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες εμφανίστηκε αινιγματικός για μία ακόμα φορά αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον ενώ θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το ξέσπασμά του στον πάγκο μετά την αντικατάστασή του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τζένοα.

Μπορεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες να έμεινε στην Ίντερ και αυτή τη σεζόν και να μην προχώρησε το φλερτ του με την Μπαρτσελόνα, παρόλα μόνο ήσυχοι και ασφαλείς δεν μπορούν να αισθάνονται οι φίλοι των νερατζούρι για την παραμονή του.

Για αυτό φροντίζει ο ίδιος με τις αινιγματικές δηλώσεις που κάνει συχνά-πυκνά, με την τελευταία να γίνεται λίγο πριν το εκτός έδρας ματς με την Γκλάντμπαχ για την 2η αγωνιστική του Champions League.

"Δουλεύω κάθε ημέρα για να βελτιώνομαι και να νικάω, είμαι ευχαριστημένος και ευτυχισμένος στην Ίντερ. Θέλω να φέρω την Ίντερ όσο πιο ψηλά γίνεται, αύριο δεν ξέρω τι θα συμβεί.

Σήμερα όμως είμαι ευτυχισμένος και οι φίλαθλοι θα πρέπε να είναι ευχαριστημένοι με την αγάπη που έχουμε για την ομάδα όσοι δουλεύουμε σε αυτήν", δήλωσε ο Αργεντινός στράικερ, που για το άγριο ξέσπασμά του κόντρα στην Τζένοα, όταν έριξε μπουνιές στον πάγκο τη στιγμή της αλλαγής του, είπε:

"Θύμωσα με εμένα επειδή δεν είχα κάνει το παιχνίδι που ήθελα. Όταν βγήκα υπήρχε ένταση και εκδηλώθηκε με τέτοιο τρόπο. Βγήκε από μέσα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ