CHAMPIONS LEAGUE

Λανς – Σπόρτινγκ Λισαβώνας: Στον πάγκο Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης για την αναμέτρηση με την γαλλική ομάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης με τη φανέλα της Σπόρτινγκ credit: © Davide Puglisi/SOPA Images via ZUMA Press/Visualhellas.gr

Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Βαγιαννίδης θα βρίσκονται στον πάγκο στην σημερινή αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με την Λανς για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Χωρίς τους Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Βαγιαννίδη στο αρχικό σχήμα θα αντιμετωπίσει σήμερα (13/10, 19:45) τη Λανς η Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Η ομάδα του Ρούι Μπόρζες αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λανς για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τους δύο Έλληνες διεθνείς να ξεκινούν το παιχνίδι από τον πάγκο.

Αντιθέτως, στο δεξί άκρο της πορτογαλικής ομάδας θα βρίσκεται ο Φρεσνέδα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λουίς Σουάρες.

Η ενδεκάδα της Λανς: Ρισέρ, Μπαϊντού, Τοβέν, Ουντόλ, Χαϊνταρά, Αμπντουλχαμίντ, Γκανιού, Κουισάνς, Καντιλέ, Ιβάνοβιτς, Αντόνιο.

Η ενδεκάδα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας: Κάικε Περέιρα, Αλτιμίρα, Ζοάο Σιμόες, Καταμό, Ιρανκούντα, Αραούχο, Φρεσνέδα, Γκονσάλο Ινάσιο, Εντουάρντο Κουαρέσμα, Ντουμπιά, Σουάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ