ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος: "Εγώ φταίω για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη"

Λαμπρόπουλος: "Εγώ φταίω για την ήττα, αναλαμβάνω την ευθύνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι ένα δικό του λάθος την ώρα που πίεζαν οι συμπαίκτες του έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθει η ήττα των "κιτρινόμαυρων".

Έκανε λάθος στην φάση του δεύτερου γκολ ενώ άθελα του ήταν πρωταγωνιστής και στο τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του λέγοντας πως φταίει μόνος αυτός και κανείς άλλος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Σ ένα σημείο που πιέζαμε έκανα ένα τραγικό λάθος που κόστισε στην ομάδα μου. Δεν φταίει κανένας συμπαίκτης μου, μόνο εγώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ΑΕΚ".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος επίσης στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ:

"Δεν θεωρώ ότι δεν ήρθαμε έτοιμοι εδώ, αλλά πληρώσαμε κάποια λάθη μας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, μπήκε γρήγορα το πρώτο γκολ και μας αποσυντόνισε. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε όλοι μαζί για τη συνέχεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ