ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Πρόταση από Νότια Κορέα για Τζανετόπουλο

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
Ο Άνταμ Τζανετόπουλος με τη φανέλα τη Λαμίας EUROKINISSI SPORTS

Η Γκανγκβόν από τη Νότια Κορέα έχει καταθέσει πρόταση αγοράς στη Λαμία για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Άπω Ανατολή.

Έτοιμος για άλμα καριέρας φαίνεται πως είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 στη Λαμία έχει φτάσει εδώ και λίγες μέρες πρόταση από ομάδα της νοτιοκορεατικής λίγκας και συγκεκριμένα (πιθανότατα) της Γκάνγκβον για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό.

Πρόταση που αντικατοπτρίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του "Τζάνε" με τους Φθιωτούς τα τελευταία χρόνια, πρόταση εξαιρετικά δελεαστική για τον ίδιο μιας και του προσφέρεται διετές συμβόλαιο με ουσιαστικά υπερδιπλασιασμό αποδοχών, γι’ αυτό και άλλωστε και ο ίδιος είναι θετικός ως προς την προοπτική της μετακόμισης στην Άπω Ανατολή.

Επίσης σημαντικό όμως και ότι πρόκειται για πρόταση, η οποία θα αποφέρει και οικονομικό όφελος στη Λαμία, καθώς για ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο (και τότε μπορεί να αποχωρήσει ελεύθερος), η κορεατική ομάδα προσφέρει και αντίτιμο.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Νότια Κορέα κλείνει στις 8 Μαρτίου, ωστόσο όπως εκτιμάται οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ