STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Πήρε τρίποντο ανάσα μετά από δύο μήνες με κορυφαίο τον Ουάρντα

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Πήρε τρίποντο ανάσα μετά από δύο μήνες με κορυφαίο τον Ουάρντα
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε τρίποντο στη Stoiximan Super League μετά από δύο μήνες, καθώς επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Ο Ουάρντα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα λιοντάρια, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και το δεύτερο, το οποίο πιστώθηκε στον Άλεξιτς.

Ο Πανσερραϊκός έβαλε τέλος στο σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη, καθώς επικράτησε 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Stoiximan Super League.

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Πήρε τρίποντο ανάσα μετά από δύο μήνες με κορυφαίο τον Ουάρντα
Τα Expected Goals του αγώνα

Ο Ουάρντα ήταν ο δήμιος της Λαμίας, πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ το δεύτερο ξεκίνησε από δικό του σουτ. Αρχικά στο 14ο λεπτό. Ο Κοσέλεφ έκανε λάθος, καθώς ο Τομάς του τσίμπησε την μπάλα. Ο Ουάρντα απέφυγε ωραία τον Παπαδόπουλο και με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λαμία πίεσε στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση, αλλά δημιούργησε λίγες καλές φάσεις και δεν κατάφερε να λυγίσει τον Χόβαν. Αντίθετα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 85' μετά από γύρισμα του Δεληγιαννίδη και τελείωμα του Ουάρντα. Η μπάλα βρήκε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Πανσερραϊκός με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 18 βαθμούς, προσπερνώντας τον ΟΦΗ, ενώ η Λαμία παρέμεινε στους 21.

Επέβαλε τον νόμο του στο πρώτο μέρος

Ο Πανσερραϊκός επέβαλε τον ρυθμό του στο πρώτο μέρος, καθώς σχεδόν σε όλο το 45λεπτο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τη Λαμία. Η πρώτη απειλή των λιονταριών ήταν με το σουτ του Ματίας Τομάς, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ στο έξι.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ευτύχησε να σκοράρει με τον Αμρ Ουάρντα μετά από λάθος του Κοσέλεφ. Λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Στάικο που έκανε ένα ωραίο σουτ, όμως ο Κοσέλεφ και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ.

Η Λαμία προσπάθησε να πάρει τα ηνία του ματς για να βρουν την ανατροπή, όμως έγιναν ελάχιστα απειλητικοί στα καρέ του Χοβάν, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Η Λαμία πίεσε, αλλά ο Πανσερραϊκός έκανε το τελειωτικό χτύπημα

Η Λαμία στο δεύτερο 45λεπτο πήρε την μπάλα στα πόδια της και προσπάθησε με υπομονή να διασπάσει τα καρέ του Πανσερραϊκού που περίμενε πίσω από την μπάλα, έχοντας πλέον το προβάδισμα στο σκορ.

Αρχικά απείλησε με τον Ακούνια στο 48', όμως ο Χόβαν τον σταμάτησε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ζόραν Τόσιτς μέσα από την περιοχή. Ο Πανσερραϊκός σταδιακά ήλεγξε το παιχνίδι και στο φινάλε έκανε το δεύτερο χτύπημα με σουτ του Ουάρντα με τον Άλεξιτς να έρχεται άθελά του σε επαφή με την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Πήρε τρίποντο ανάσα μετά από δύο μήνες με κορυφαίο τον Ουάρντα
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ (61' Καρλίτος), Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Νούνιες (86' Τσούκαλος), Τζανδάρης (70' Στάνκο), Σλίβκα (46' Τόσιτς), Ακούνια (70' Μούλα), Μάλτσι.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Πηλέας (61' Οικονόμου), Ουάρντα, Τομάς (78' Μούργος), Μπετανκόρ (61' Άλεξιτς).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ