STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Με μπροστάρη τον Καρλίτος ήρθε και το δεύτερο τρίποντο

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Με μπροστάρη τον Καρλίτος ήρθε και το δεύτερο τρίποντο
INTIME SPORTS

Η Λαμία νίκησε τον Παναιτωλικό στο εναρκτήριο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Καρλίτος στο 7' να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Η Λαμία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αθανάσιος Διάκος. Το χρυσό γκολ ήρθε νωρίς και το πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, Καρλίτος.

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Με μπροστάρη τον Καρλίτος ήρθε και το δεύτερο τρίποντο
Τα Expected Goals του πρώτου μέρους SPORT24

Στο έβδομο λεπτό ήταν το σημείο που έκρινε τα πάντα στο ματς. Ο Λόνγκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρλίτος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες φάσεις για να σκοράρουν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη στιγμή του Παναιτωλικού ήταν στο 51ο λεπτό με τον Καρελή από πολύ κοντά να αστοχεί.

Με αυτό το τρίποντο η Λαμία ανέβηκε στους εννιά βαθμούς και έπιασε (έστω και προσωρινά) ΟΦΗ και Πανσερραϊκό στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας τρεις βαθμούς.

Ο Καρλίτος έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στη δεύτερη τελική της βρήκε το γκολ στην πρώτη καλή στιγμή με τον Καρλίτος, μετά από σέντρα του Λόνγκο.

Ο Μπαλντασάρα δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Κοσέλεφ. Ένα λεπτό μετά ο Τσιλούλης απείλησε μέσα από την περιοχή, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει και πήρε την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν έγινε απειλητικός στα καρέ του Κοσέλεφ. Ο Καρλίτος δοκίμασε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34', η οποία όμως ήταν άστοχη, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπαλντασάρα στο 38'.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά, αλλά τίποτα δεν άλλαξε στο ματς

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά για να φέρει το ματς στα ίσια, όμως δεν τα κατάφερε. Στο 48ο λεπτό ο Πέδρο με κοντινή προβολή δεν πρόλαβε να σκοράρει, ενώ τρία λεπτά μετά ο Καρέλης έχασε τεράστια ευκαιρία όντας αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της Λαμίας.

Οι φιλοξενούμενο εξακολουθούσαν να απειλήσουν τα καρέ του Κοσέλεφ, ενώ οι γηπεδούχοι περίμεναν στο δικό τους μισό και προσπαθούσν να γίνουν απειλητικοί κυρίως μέσω αντεπιθέσεων.

Στο 75' οι γηπεδούχοι απείλησαν με στατική φάση. Ο Τόσιτς εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Αμαράλ, όμως η προβολή του πήγε ψηλά. Ο Καρέλης είχε μια ακόμα τελική προσπάθεια στο 81ο λεπτό, ξανά μέσα από την περιοχή, ωστόσο το τελείωμά του ήταν κακό.

Η τελευταία καλή στιγμή του ματς έγινε στο 87ο λεπτό. Ο Σίντκλεϊ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Καπίνο με ωραία επέμβαση να απομακρύνει. Ο Ακούνια πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Με μπροστάρη τον Καρλίτος ήρθε και το δεύτερο τρίποντο
Τα στατιστικά του πρώτου μέρους SPORT24

Λαμία: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60' Αμαράλ), Σλίβκα (88' Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (60' Τόσιτς), Λόνγκο (60' Ακούνια), Καρλίτος (79' Στάνκο).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μάλης, Μπρούνο Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα (90+2' Μαυρίας), Μπαλντασάρα (70' Χουάνπι), Πέρες (86' Ντίας), Σενγκέλια (86' Βοΐλης), Φεντερίκο Ντουάρτε (70' Ξενιτίδης), Καρέλης, Πέδρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ