STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Μηδέν εις το πηλίκον

Στιγμή από το Λαμία - Παναιτωλικός
Στιγμή από το Λαμία - Παναιτωλικός EUROKINISSI

Η Λαμία και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Χωρίς νίκη παραμένουν οι δύο ομάδες.

Η Λαμία και ο Παναιτωλικός έμειναν για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από τον τρίποντο. Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αθανάσιος Διάκος έληξε 0-0, με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να κάνουν την διαφορά, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες.

Κάπως έτσι η Λαμία, η οποία παρουσιάστηκε βελτιωμένη, πήρε τον πρώτο της βαθμό, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους τρεις πόντους έχοντας τρεις ισοπαλίες στην Super League Interwetten.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να δώσει πολλά, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Ο Παναιτωλικός είχε μεν την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστικά επικίνδυνος με τους γηπεδούχους να έχουν καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, η Λαμία ήταν εκείνη που ήταν πιο επικίνδυνη έχοντας δύο καλές στιγμές. Στο 11ο λεπτό απείλησε με ένα σουτ του Ρόμανιτς που απέκρουσε ο Κνετ, ενώ στο 17ο λεπτό ο Καραμάνος είχε μία καλή κεφαλιά.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προσπάθησαν να ανακατεύσουν την τράπουλα, ώστε να αλλάξουν πράγματα, όμως ουσιαστικές διαφορές δεν υπήρξαν. Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά δεν ήταν καλή στον δημιουργικό τομέα.

Από την άλλη, η Λαμία ήταν σωστή στα αμυντικά της καθήκοντα, εγκλωβίζοντας τους παίκτες του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ωστόσο απείλησε με κάποιες λιγοστές ευκαιρίες, αν και χωρίς ουσία. Συγκεκριμένα είχε μία καλή στιγμή στο 71ο λεπτό με σουτ του Ντέλετιτς που απέκρουσε ο Κνετ.

Στη συνέχεεια απείλησε ξανά με μακρινό σουτ του Ρόμανιτς στο 87', ενώ στις καθυστερήσεις έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Χατζηστραβού, σε μία φάση που ελέχθηκε στο VAR.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ